Catalog produse

• Adaptoare

• CF

» 4GB
» 8GB
» 16GB
» 32GB

• Memory Stick Micro ( M2 )

» 1GB
» 2GB
» 4GB
» 8GB
» 16GB

• Memory Stick Pro Duo

» 1GB
» 2GB
» 4GB
» 8GB
» 16GB
» 32GB

• microSD

» 1GB
» 2GB

• microSDHC

» 4GB
» 8GB
» 16GB
» 32GB

• microSDXC

» 128GB
» 64GB

• MMC Mobile Dual Voltage

» 2GB

• SD

» 2GB

• SDHC

» 4GB
» 8GB
» 16GB
» 32GB

• SDXC

» 64GB

• XD

» 1GB
» 2GB

• 2GB

• 4GB

• 8GB

• 16GB

• 32GB

• 64GB

• 128GB

• 256GB

• PLAYSTATION 2

• WII

• 500GB

• 1TB

• 2TB

• Media Player

Oferta speciala
SDXC 64GB Sandisk Ultra Class4

Garantie: 2 ani

 

Pret cu TVA: 99.99 Lei

 
Despre noi, Termeni si Conditii

I. Despre Noi

 
Din 11.05.2009 site-ul a fost preluat si relansat de catre o noua echipa.
Datorita schimbarii soft-ului va rugam sa va reinscrieti in baza noastra de date.
Va multumim !
 
Serviciul www.cardurimemorie.ro este oferit de SC Orcas Computers SRL cu sediul in Bucuresti, Calea Mosilor, nr.251, bl.51 bis birou etaj 4, ap. 7, Sc.A, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/11787/1994, avand cod unic de inregistrare RO5854314, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Bucuresti, Calea Mosilor, nr.251, bl.51 bis magazin parter.
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
contact[at]cardurimemorie.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
orcas[at]orcas.ro - pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 021-210.19.19
Prin fax la numarul: 021-212.30.58

II. Despre www.cardurimemorie.ro

www.cardurimemorie.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul www.cardurimemorie.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.cardurimemorie.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre ('frames' in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare ('framing techniques' in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.cardurimemorie.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.cardurimemorie.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.cardurimemorie.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.


IV. Cum cumpar

Procedura de cumparare 
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.cardurimemorie.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 
- identificarea si alegerea produselor 
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza prin transfer bancar/ordin de plata sau cash la livrare, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. 
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul. 

Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.cardurimemorie.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

V. Descrierea si returnarea produselor
www.cardurimemorie.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, www.cardurimemorie.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.cardurimemorie.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator. Suma rambursata nu va include taxele de livrare.
Prevederile capitolului VIII nu se aplica in cazul comenzilor ridicate personal din magazinul nostru de la adresa Calea Mosilor 251, bl. 51 bis, parter. 


VI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de ' spam '. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.cardurimemorie.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.cardurimemorie.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe www.cardurimemorie.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.cardurimemorie.ro.
www.cardurimemorie.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. www.cardurimemorie.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. www.cardurimemorie.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

VII. Forta Majora
www.cardurimemorie.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.cardurimemorie.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.cardurimemorie.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.cardurimemorie.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.cardurimemorie.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

VIII. Publicitatea
www.cardurimemorie.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.cardurimemorie.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

IX. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
www.cardurimemorie.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact[at]cardurimemorie.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

X. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.cardurimemorie.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile www.cardurimemorie.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. Orcas Computers SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XI. Prezentarea ofertei
Sc Orcas Computers SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.cardurimemorie.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.cardurimemorie.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.cardurimemorie.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.
 
Cautare rapida
Curs valutar
La data: 12-04-2024
  Euro 4,9714 Lei
  USD 4,6645 Lei
Convertor valutar
Marci produse
Informatii
Opiniile vizitatorilor
Detalii de contact
Livrare si plata
Prima pagina ContactHarta magazinului

Website detinut de Orcas Computers S.R.L., CIF:RO5854314, Reg.Com: J40/11787/1994

4814090 afisari din data de 11-05-2009, Magazin realizat de WEBECOM

www.price.ro - your shopping expertGhidul tau autentic de shopping.Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!
Prima pagina Despre noi Incarcari cartuse Contact Oferte speciale